Blog de cuina tradicional dolça i salada!

diumenge, 28 de juliol de 2013

OUS FARCITS DE TONYINA



Aquest plat crec que no te secret, però es tan bo i a l’estiu entra tan be i es tan fàcil de fer que crec que l’havia de compartir amb tots vosaltres! Si els acompanyeu d’uns ingredients casolans li canvia el sabor al 100%

Ingredients: (per a 2 persones)

4 ous de Pagés
4 c/s de maionesa feta a casa AQUÍ
2 tires de tonyina en conserva AQUÍ

1.Posarem els ous dins una olla i a foc fort, quan bulli l’aigua contarem uns 15 minuts apagarem el foc. Posarem les ous sota l’aigua freda per a que refredin i així poder-los pelar més fàcilment.

2.Un cop freds els pelem i els tallem per la part ampla de l’ou així ens quedaran unes meitats mes grans.

3.Amb cura retirarem els rovells de l’ou en un plat, quant els tinguem tots els barrejarem amb la maionesa i la tonyina, tot això ho aixafarem amb una forquilla fins que tinguem una pasta homogènia.

4.Seguidament i amb l’ajuda d’una cullera tornarem a reomplir els forats dels rovells amb aquesta pasta amb cura de tenir-ne per a tots els ous.

5.Opcionalment es pot acompanyar amb unes fulles d’enciam per aquí ja per a gustos colors que diuen.




Bon profit a tots!!!

2 comentaris:

  1. Els ous farcits de tonyina m'encanten, sense més! un dels meus plats preferits de l'estiu ;)

    ResponElimina
  2. No poden faltar a l'estiu!!! Són tradició!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina