Blog de cuina tradicional dolça i salada!

divendres, 16 d’agost del 2013

SOPA DE MELÓ



Continuem amb les receptes d’estiu i avui us deixo amb una sopa de meló, que es una variant diferent del típic meló amb pernil. La majoria de vosaltres de segur que ja la sabeu preparar però a petició de la meva companya de feina la Sandra, la deixo aquí per qui la necessiti alguna vegada.

Ingredients: (per a 2 persones)

7 tallades de meló generoses ( casi bé mig meló)
80 ml de crema de llet
4 fulles de menta + unes rametes per decorar
1 polsim de pebre
2 talls de pernil

1.Agafarem un tros de paper de forn i el disposarem sobre el plat del microones, sobre i distribuirem els talls de pernil i taparem amb un altra fulla de paper de forn. Ho posarem a potencia baixa un minut, si passat el temps no s’ha assecat el continuarem posant a intervals de 10 segons fins que sigui sec. El retirarem i el reservarem.

2.Retirarem la pell del meló i també totes les llavors i la polpa la farem a trossos i els anirem deixant dins un bol gran.

3.Al bol del meló i afegirem les fulles de menta neta, el polsim de pebre i la crema de llet, i amb la batedora elèctrica ho triturarem tot fins que sigui molt fi, opcionalment ho podeu passar pel colador xines.

4.Ho deixarem a la nevera un mínim de dos hores per a que sigui ben fresquet.

5.Ho servirem en un plat fondo o un bol individual amb uns trossets del pernil assecat sencer o a trossets això ja va al gust de cadascú i un ramet de les fulles de menta.



Bon profit a tots!!!

1 comentari: