Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dimecres, 9 de maig del 2012

MADUIXES AMB MOSCATELL I NATA


Qui no ha provat mai les maduixes amb nata?? Avui porto una proposta una mica diferent però que a casa ens agrada molt, es tan fàcil com macerar les maduixes i després posar la nata! Que us puc dir de la maduixa si queda bona de qualsevol manera la fem com la fem queda boníssima, serà perquè ens porta una mica mes a prop de l’estiu, serà una de les primeres fruites de tot el ventall que ens espera al llarg de tots aquests mesos, sigui quin sigui el motiu aquí us deixo amb aquesta proposta!

Ingredients:

Maduixes
Moscatell
Sucre
Nata

1.Rentem, tallem i trèiem les fulles de la maduixa i les deixem dins un bol.

2.Els i tirem 2 o 3 cullerades de sucre per sobre depèn de la quantitat de maduixes que tinguem i tot seguit les ruixem amb un rajolí de moscatell que quedi ½ dit sota el bol, ho barregem i les deixem reposar unes 3hores.

3.Passat aquest temps veurem que hauran fet molt suc i que la maduixa a canviat una mica el seu color, doncs ja estan llestes.

4.En una copa de servir i posem maduixes i una mica del suc i per sobre una bona quantitat de nata, ho decorem amb una maduixa i ja ho tenim llest per servir!!

Bon profit a tots!!!

1 comentari: