Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dijous, 7 de juny del 2012

MELMELADA DE GROSELLA



La meva mare te una terrassa molt gran i sempre li han agradat molt les flors. I d’entre les flors va provant de plantar arbres o arbustos fruites o tomateres… Doncs aquests any el grosseller ha fet bastanta producció i vist que el fruit en si es una mica àcid he decidit de fer-ne una melmelada.

Ingredients:

1quilo de groselles
750gr de sucre
El suc de mitja llimona

1.Rentarem i traurem les branquetes de les groselles.

2.Ho posarem tot en un caço i ho courem aproximadament uns 10 minuts fins que la fruita sigui desfeta.

3.Ho passarem pel xino o per un passapurés i ho tornarem al foc fins que espessí una mica aproximadament uns 20 minuts. Sabrem que esta feta si al posar una cullerada en un plat no es mou.

4.Ho posarem en pots i els i farem el buit coent al bany maria una mitja hora.

5.Si, si tan fàcil com això i podrem disfrutar d’una bona melmelada feta a casa!

Bon profit a tots!!!

3 comentaris:

  1. Deu estar bonisssima, però jo...... sap!!!!! la compro???? doncs no tinc .... groselles, nomes tinc un nandarine que si que te mandarines pero no se si son bones Bé..... despres de tant rotllo........Ja sap si ten sobre..... A mi m'agradarà. Petonets

    ResponElimina
  2. Jajaja encara no l'he tastat a que no to creus??? Jo tampoc!!!!

    ResponElimina