Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dissabte, 7 d’abril de 2012

BESCUIT A LA TASSA al microones



Aquesta recepta m’he la va passat fa molt de temps el Jaume per correu, i l’altre dia vaig topar amb ell i el vaig fer una vegada mes. Aquesta mossada es ideal per un dia que tinguem ganes de dolç o xocolata i no tinguem res per casa. També ens serveix per fer un esmorzar diferent amb un plis-plas. Es fàcil, ràpid i queda molt bo. Ideal per acompanyar un vas de llet o un suc de taronja.

Ingredients:

1 ou
4 cullerades soperes de llet
3 cullerades soperes d’oli
2 cullerades soperes rases de sucre
4 cullerades soperes rases de farina
1 cullerada de postres rasa de llevat
2 cullerades soperes rases de cacao
Xips de xocolata (opcional)

1.Posem l’ou a la tassa i el batrem. Posar el sucre, l’oli, la llet i el cacau amb l’ou i barrejar molt be fins que tot sigui ben integrat. Per últim posarem la farina i el llevat i barrejarem molt be per a que no quedin grumolls. Si volem ara es el moment dels xips de xocolata.

2.Posarem la tassa al microones 2:30 o 3 minuts segons la potencia del microones, el meu es de 850W i el poso 2:30 així mes o menys us en fareu una idea.

3.Passat el temps ja esta llest. Traiem de la tassa el deixem refredar 2 o 3 minuts i a menjar. Aquest bescuit millor menjar-lo tebi ja que fred no es gaire bo.

4.Millor que la tassa sigui gran i alta perquè això ens pujarà molt i si es baixa es vessarà per la tassa.

5.Espero que algú hem digui que la probat i l’ha trobat bo.

Bon profit a tots!!

1 comentari:

  1. ehyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy si si aquest si que m'agrada?=¿=¿ ara només cal provar-lo. Quanm?¡'
    El punt 5 jo el provo quan tu vulgis

    ResponElimina