Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dimarts, 17 d’abril de 2012

INDIVIDUALS DE MATÓ I MADUIXES

                 
Les maduixes queden be amb tot! Amb vinagre i sucre, amb moscatell, amb nata que això es un postres reina, però amb mató li dona un gust exquisit! Com que la cosa es molt, molt senzilla avui no diré gaire cosa mes!

Ingredients:

300gr de mató
Maduixes
2 cullerades soperes de sucre

1.Barrejarem el sucre amb el mató i el xafarem amb un forquilla. Rentarem i traurem les fulles a les maduixes i les tallarem a lamines.

2.Agafarem un aro d’emplatar el posarem al centre del plat hi anirem fent capes de mató i de maduixes, començarem amb el mató i acabarem amb les maduixes, farem 3 capes de cada acabant amb una de maduixes, a la ultima capa i podem posar mes maduixes.

3.Ja esta!! Mes fàcil impossible! Imaginació al poder i podeu combinar el mató amb qualsevol fruita!

Bon profit a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada