Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dimecres, 25 d’abril de 2012

FILET DE PORC AMB SALSA DE PEBRES



Amb els temps que corren podem menjar molt be sense gastar-nos gaires diners. Avui proposo un filet de porc amb una salsa de pebres boníssima. Aquesta carn es molt tendra i es molt mes assequible que el filet de vedella que es molt mes car. I jo crec que amb els pebres li dona un contrast molt bo i ràpid de fer.

Ingredients:

1 canya de filet de porc
1 cullerada de mantega
½ vas de conyac
150gr de crema de llet
Pebres barrejats
Sal

1.Tallar la canya en 4 trossos i salar. La marquem a foc suau a la planxa fins que estigui la carn al punt, la trèiem del foc i la reservem.

2.A la mateixa paella i a mig foc, tirarem la cullerada de mantega i quan sigui desfeta i tirem pebre al gust, casi bé mitja culleradeta ben bona, jo utilitzo un molinet que te 4 classes de pebre.

3.Seguidament i posarem els medallons del filet i el conyac i seguidament l’encendrem amb un encenedor. Deixarem que redueixi tota la flama i així li traurem tot l’alcohol al conyac.

4.Quan deixi de fer la flama i tirarem la crema de llet i deixarem que redueixi una mica 2 o 3 minuts.

5.Quan tinguem la salsa al gust ja tenim el plat llest.

6. Ho podem acompanyar amb uns brots d’enciam o amb una mica de puré de patates.

Bon profit a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada