Blog de cuina tradicional dolça i salada!

diumenge, 13 de maig del 2012

ENTREPÀ DE ROSBIF AMB CEBA, CHEDDAR I BROTS D'ENCIAM



Be anem cara l’idea per a la recepta del 15 que mensualment ens ofereixen els fogons de la bordeta i xocolata desfeta. Aquest mes podríem dir que mitja feina va venir sola ja que en qüestió de 15 dies vaig veure dos entrepans diferents que van cridar la meva atenció, un al club de cuines de TV3 i l’altra a la revista SABOR de Caprabo i ja doncs les vaig hibridar les dos i n’ha sortit aquesta proposta espero que us agradi!! Ahhh!! I ja ho se que la foto no es gran cosa però no tinc una bona càmera!!

Ingredients:
Panets multicereals (aquests concretament també els vaig fer a casa)
Una peça petita de vedella tipus entrecot aproximadament 500gr
2 Cebes
Formatge cheddar curat
Brots d’enciam
Alls
Oli d’oliva
Herbes provençals
Sal

1.El dia abans prepararem el rosbif. En una paella i posarem la peça de vedella  i la marcarem, juntament posarem la ceba tallada a juliana per a que cogui també una mica i els alls. Quan la peça sigui marcada la passarem a una safata de forn amb la ceba i els alls, la rectificarem una mica de sal i tirarem un polsim d’herbes provençals. Forn a 200ºC uns 30 minuts ja que per dins a de quedar una mica rosada, quan sigui fet o trèiem i o reservem a la nevera.

2.L’endema tallarem el rosbif ben fi. Escalfarem la ceba que teníem amb la carn a la paella, en un caço i desfarem el cheddar la quantitat va a gust del consumidor, a nosaltres ens agrada MOLT.

3.Tallarem el pa per la meitat, hi tirarem un rajolí d’oli d’oliva, posarem la ceba calenta per sobre una bona quantitat de rosbif, tot seguit el formatge fos i per sobre els brots d’enciam.

4.Espero que l’idea us agradi!! Una opció es torra una mica el pa per que sigui una mica calent.


Bon profit a tots!!!

5 comentaris:

  1. Maaaare meva, encara no he sopat... et sembla que vingui a provar-lo? Ha de ser boníssim!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. M'encanta el cheddar desfet quan regalima per l'entrepà...Molt bo!

    ResponElimina
  3. He descobert el rosbif fa poc i puc dir que m'ha encantat i que ja estic desitjant tornar-ne a menjar. Crec que aquesta proposta serà l'opció encertada ;)
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  4. A casa, tot el que tingui un aire anglès triomfa sense cap mena de dubte. El teu entrepà de roastbeef també ho farà!!

    Salutacions!

    ResponElimina
  5. Me encanta el toque con la cebolla. Muy bueno.

    ResponElimina