Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dimarts, 17 de juliol del 2012

MACARRONS AMB FORMATGE FRESC I XAMPINYONS



Crec que encara no havia penjat cap recepta amb pasta, doncs aquí us deixo uns macarrons bastant bons per ser que no porten gairebé res!

Ingredients: (per a 2 persones)

200gr de macarrons
2 formatges fresc individuals
1 llauna de xampinyons
Un rajolí de llet
All
Julivert
Sal
Formatge emmental

1.Bullim els macarrons amb aigua abundant i sal fins que siguin cuits, aproximadament uns 8 minuts. Els retirarem i els escorrerem de l’aigua.

2.En una paella sofregim els xampinyons fins que siguin cuits i els condimentarem amb all i julivert, els reservem.

2.En la mateixa paella i tirarem el rajolí de llet i el formatge fresc xafat amb una forquilla i li donarem escalfor fins que el formatge es desfasi tot el possible, unirem els xampinyons al formatge fresc i li donarem unes voltes.

3.Tirarem els macarrons a la paella on tenim la salsa i li donarem unes voltes.

4.Ho servim amb una mica de formatge emmental per sobre.


Bon profit a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada