Blog de cuina tradicional dolça i salada!

diumenge, 1 de juliol de 2012

POLLASTRE AMB LLIMONA ESTIL XINÈS



De tant en tant m’agrada menjar xinès, però com que no sempre es pot anar al restaurant m’he improvisat un pollastre a la llimona estil xinès que no te res d’envejar al que fan ells i per treure el “mono” dona molt el pego.

Ingredients: (per a 2 persones)

2 pits de pollastre
El suc d’1 llimona
1 culleradeta d’edulcorant líquid, mel o sucre
150ml d’aigua
2 cullerades soperes de salsa de soja
1 cullerada sopera de maicena

1.Tallem els pits a daus grans. Desfarem la maicena amb l’aigua freda i també i posarem l’edulcorant i el suc de la llimona i ho barregem be.

2.Amb un rajolí d’oli courem els daus de pollastre i quan siguin cuits i tirarem la salsa de soja i deixarem que redueixi.

3.Baixarem el foc i tirarem el got de l’aigua amb la maicena i el suc de la llimona.

4.Ho barrejarem constantment fins que la salsa lligui i ja tindrem el nostre pollastre xinès llest!


Bon profit a tots!!!

1 comentari: