Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dissabte, 14 de juliol de 2012

PASTÍS DE XOCOLATA, CIRERES I COCA-COLA



Passen els dies volant i ja tornem a ser dia 15!!!! Aquest mes els nois de els fogons de la bordeta i xocolata desfeta ens han proposat fer una recepta amb cireres i la veritat que no les tenia totes de si podria fer alguna cosa que ens agrades. Be doncs un dia xafardejant una aplicació de cuina que tinc al telèfon vaig topar amb això i tot i que de bon principi no les tenia totes vaig animar-me a fer-lo i el resultat va ser espectacular!!

Ingredients:
250gr de farina
35gr de xocolata en pols, si es pura millor
270gr de sucre
125gr de mantega
125ml d’oli
200ml de coca-cola
225ml de llet sencera
250gr de cireres
2 ous
10gr de llevat
3gr de bicarbonat sòdic

1.Primer de tot rentarem i traurem el pinyol de les cireres i les deixarem a meitats.

2.En un bol barregem la farina, la xocolata, el sucre, el llevat i el bicarbonat.

3.En un altre bol apart barregem els ous batuts amb la coca-cola, la llet, l’oli i la mantega fosa.

4.Amb molt de compte i vigilant de que no quedin grumolls barrejarem els ingredients de la farina amb els ingredients dels ous. Finalment i barrejarem les cireres. Pre escalfem el forn a 180ºC opció dalt i baix.

5.Untarem un motlle amb mantega i espolvorejat amb xocolata, hi tirarem la barreja i ho posarem dins el forn.

6.Jo als 35 minuts ho tapo amb paper d’alumini i després ho deixo fins que sigui  cuit. Aquest cop va estar al voltant d’1 hora i mitja ja que es un pastis amb molt líquid.

7.Un cop cuit el desemmotllem i el deixem refredar. El resultat molt bo, un bescuit esponjós i humit a la vegada!!

Bon profit a tots!!!!

3 comentaris:

  1. Guuuaaau! Aquests pastissos amb coca-cola em tenen ben fascinada, l'hauré de provar perquè fa una pinta boníssima!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Coca-cola??? Ostres, no ho hagues dit mai!! Pero la veritat es que el pastis te una pinta deliciosa!! Petons!

    ResponElimina
  3. Curiosa la combinación de ingredientes. Había cocinado mucho con coca cola para los asados y carnes, pero nunca lo había visto en un pastel. Me gusta tu receta.

    ResponElimina