Blog de cuina tradicional dolça i salada!

diumenge, 18 de març del 2012

BATUT DE MADUIXA I PLÀTAN

                                    
Per mi els batuts son boníssims , els vaig descobrir quan començava a sortir amb el Xavi i hem portava al Bagues Centre, allí hi ha la Farggi i sempre acabàvem fen qualsevol cosa allà, mira que de gelats per a triar i remenar però els batuts us asseguro que eren boníssims!! Doncs be com que ara ja no hi solem anar gaire perquè estem molt be a caseta els dos, de tant en tant m’agrada recordar vells moments i els preparo a casa i la veritat que no hi ha ni punt de comparació, que bons els trobo a casa!!! Serà perquè els faig amb fruita i no amb gelats... no ho se però la veritat que surten boníssims! Per les que sou mames i teniu problemes amb els nens,  he trobat que es una molt bona idea per a camuflar la fruita o la llet, ara segur que vosaltres en sabreu molt mes que jo!

Ingredients:

10 maduixes grandetes
1 plàtan
200ml de nata per muntar en el seu defecte per a cuinar també serveix
250 ml de llet
50gr de sucre

1.Netejarem les maduixes, els hi traurem les fulles i les tallarem a trossets. Pelarem el plàtan i el tallarem també a trossets.

2.Ho posarem tot dins un bol, la fruita, la nata, la llet i el sucre, hi ho batrem amb la batedora elèctrica uns 3-4 minuts, fins que estigui tot molt ben triturat i per sobre ens faci una mica d’escuma.  Si es molt espès i tireu un rajolinet mes de llet.

3.Si ho volem ben fresquet o posarem a la nevera 1 hora, i si no, ho servirem en vasos, copes, tasses..., el que mes ràbia us faci i ja esta llest per a degustar. Amb una palleta es mes bo!, ara si no en teniu doncs a glops!

Bon profit a tots!

1 comentari: