Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dijous, 29 de novembre de 2012

BLOGS CONTRA LA FAM: GUISAT DE PATATES, CIGRONS I XORIÇO




Aquesta recepta la deixo escrita per participar a blogs contra la fam i així ser una mica solidari.
Nomes demanaria un desig per al futur, una cosa que ha passat del tercer mon a casa nostra i es que la fam deixi d’existir perquè ningú al mon hauria de passar fam!!

Ingredients:

5c/s de tomata natural triturada
2 dents d’all
1 ceba
patates tallades a dalls
1 pam de xoriço dolç
1pot de cigrons cuits
1vas d’aigua
1 pastilla de caldo
2 fulles de llorer

1.En una cassola ampla posar un rajolí d’oli, quant sigui calent i tirem la ceba i els alls i ho daurem una mica. Quan sigui tot cuit i posarem la tomata i deixarem que es cogui, afegirem les fulles de llorer.

2.Quan sigui cuit i posarem les patates, ho cobrirem amb aigua i posarem la pastilla de caldo esmicolada i deixarem que bulli uns 4 minuts.

3.Passat aquest temps i posarem els cigrons i el xoriço i ho deixarem coure fins que sigui cuit aproximadament uns 10 minuts. I ja tenim un plat ben complert per fer passar la gana!

4.Per fer el plat mes complert es pot afegir un ou dur per persona.





Bon profit a tots!!!

2 comentaris:

  1. Aquests guisats són ideals a l'hivern!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. El plat de la foto amb l'ou dur t'ha quedat igual que els que em feia la mama...;-)

    Feliç 2013 (El sopar de cap d'any a casa vostre ha de ser la repera!!)

    Joan O.

    ResponElimina